Habertürk

haberturk

ÖNEMLİ NOT: Yayın eğer hemen açılmıyorsa lütfen "PLAY" tuşuna basınız.

Habertürk kanalı en çok tarihin arka odası programıyla ünlü bir ulusal tv kanalıdır. Habertürk izlerken en çok bilimsel ve tarihsel programlarla karşılaşabilirsiniz. Habertürk tv kanalı bu zamana kadar birçok el değiştirmesine rağmen hala ayakta kalmış Türkiye'nin en ünlü tv izle kanalıdır.

0 yorum:

Cnntürk

cnnturkCnntürk dünyaca ünlü televizyon kanalı, cnntürk izle genellik ile haber programları bulunmaktadır, dünyada kendini kanıtlamış diziler, filmler de yayınlanmaktadır. Şuan cnntürk canlı yayınını izlemektesiniz her hangi bir sorun ile karşılaşırsanız lütfen bize iletişim adresimizden ulaşınız iyi seyirler.

0 yorum:

Ntv izle

ntvNtv televizyon kanalı türkiyenin ulusal kanallarından biridir. Ntv izle televizyonu genellikle haber yayını ve dünya spor haberleri ve futbol, basketbol, tenis, voleybol  gibi maçları yayınlamaktadır. Spor severler için vazgeçilmez ntv izle bazen de tarihi belgeseller yayınlamaktadır.

0 yorum:

Kanaltürk izle

kanalturkKanaltürk telezvizyonu bügüne kadar bir çok el değiştirmiş bir ulusal tv kanalıdır. Kanaltürk izle televizyonu tüm Türkiye de ve avrupa da yayın yapmaktadır. Genellik ile güzel filmlerin ve dizilerin olduğu kanal türkiye de severek izlenmektedir.

0 yorum:

Tv8 izle

tv8-izleTv8 televizyon kanalı yıllardır Türkiye de kendini kanıtlamış bir ulusal tv izle kanalıdır. Tv8 izleyerek eski türk filmlerini, yarışma ve tartışma programlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sizde şimdi online canlı yayın tv8 izleyerek keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

0 yorum:

Kanal 7

kanal-7Kanal 7 tv izle, genellikle eski türk filmlerinin yayınlandığı nostalji bir televizyon kanalıdır. Gündüz kuşağında kadın programları ve evlenme programları oluyor. Kanal 7 izle televizyonu eski filmlere hasret olanların için ideal olabilir.

0 yorum:

Euro Star

euro-starTürkiye'nin ulusal kanalı star tv'nin avrupa da yayın yapan kanalı euro star televizyonunu izlemektesiniz. İçerik programları tamamen star tv'nin aynısı olan muhteşem yüzyıl gibi ünlü bir diziyi yayınlayan ulusal euro star kanalı avrupa vatandaşlarına yayın yapmaktadır.

0 yorum:

Fox tv

fox-tvFox tv dünya üzerinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Fox tv izleyerek dizileri, müzikleri, eğlenceli programları izleyebilmeniz adına kendini türkiye de kanıtlamış ulusal büyük bir kanaldır. En güzel programları ve dizileri fox tv izle ve keyifli dakikalar geçir.

0 yorum:

Trt 1 izle

trt-1-izleTrt 1 ulusal devlet kanalında en eğlenceli televizyon dizileri, yarışma programları, ülke hakkında en önemli haber yayınları ve canlı tv yayını yapan trt 1 izle ile nostalji müzikleri ve türk sanat müziği dinlemek için tercih edebilirsiniz.

0 yorum:

Star tv izle

star-tvStar tv türkiyenin ulusal yayın yapan kanallarındandır. Star tv izle servisimizi kullanarak tv keyfinizi kesintisiz hale getiriyoruz. Siz kullanıcılarımız için türkiyenin tüm ulusal tv kanallarını anasayfamızda tv izle bölümümüzde listelemekteyiz. Star tv izle yayınında her hangi bir sorun olduğunda lütfen bize iletişim bölümünden bildiriniz. İyi seyirler dileriz.

0 yorum:

Show tv

show-tv-izleShow tv canlı yayını şuan izlemektesiniz, show tv türkiyenin en büyük televizyon kanalları arasındadır. Show tv'de genellikle en ünlü diziler ve eğlenceli programlar yer alır, yıllardır kendini türk televizyonları arasında kanıtlamış popüler bir tv izleme kanalıdır.

0 yorum:

Atv avrupa

atv-avrupa-izleAtv avrupa tv, atv türk televizyon kanalının avrupadan yaptığı yayındır. Şuan atv avrupa tv kanalını izlemektesiniz. Canlı yayın takılırsa veya sorun çıkarsa lütfen sayfayı yenileyiniz eğer yenilediğiniz halde yine çalışmıyorsa lütfen bize iletişim sayfamızdan hata bildiriniz.

0 yorum:

Atv izle

atv izle

Atv canlı tv izlemeniz için play tuşunu kullanınız. Tv izle servisimiz üzerinden atv canlı yayınını kesintisiz izleyebilirsiniz. Yoğun maç veya dizi günleri dışında pek takılmaz, lakin bazı günler videolar takılabilir lütfen sayfayı o durumda yenileyip tekrar deneyiniz. Atv izle servisimiz ile canlı tv sitemiz üzerinden diğer kanalların canlı yayınlarınıda izleyebilirsiniz bunun için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


0 yorum:

Kanal d izle

kanal-d-izle1Türk ulusal kanallarının arasında yıllardır kendini kanıtlamış olan kanal d izle televizyonunun canlı yayını hd kalitesinde izliyorsunuz. Kanal d izle televizyonunu yayın kesintisi yaşıyor veya yayın hiç açılmıyorsa lütfen bize iletişim bölümünden sorun bildiriniz. Eğer yayında her hangi bir kesinti var ise en kısa zamanda bu kesintiyi giderecek ve siz kullanıcılarımız için kanal d izle canlı yayınını tekrar aktif edeceğiz iyi seyirler dileriz.


1 yorum:

Canlı Tv izle, canlı yayın izle, kanal d izle