Kanal 24

Kanal D, Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyle Türkiye'de en çok izlenen kanal ünvanını elde etmiştir. Kanalın spor müdürü İlker Yasin'dir.

Kanal D'yi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak canlı tv sitemiz http://canlitvizleyin.gen.tr adresinden izleye bilirsiniz.

0 yorum:

Merhaba dünya!

WordPress’e hoş geldiniz. Bu sizin ilk yazınız. Bu yazıyı düzenleyin ya da silin. Sonra blog dünyasına adım atın!

1 yorum:

A Haber İzle

0 yorum:

67 TV İzle

0 yorum:

Kanal 24 İzle

0 yorum:

Atv Avrupa İzle


0 yorum:

Genç tv

genc tvGenç tv canlı yayını şuan izlemektesiniz. Genç tv türkçe klip yayınlayan kanallar arasına yeni katılmasına rağmen kısa sürede kendini kanıtlamış ve türk ulusal tv kanalları arasında yerini çoktan almıştır. Tv izle sektöründe adından sıkça söz ettirmeye başlayan genç tv siz değerli ziyaretçilerin yayınına sunulmaktadır.

0 yorum:

Powertürk tv

powerturk-tvpowerturk-tvPowerturk tv en yeni hit türk kliplerinin yayınlandığı televizyon kanalıdır. Powertürk canlı tv yayınını şuan izlememek için bence hiç bir sebebiniz yok. Şimdi hemen powerturk tv izleyin ve keyfinize bakın. Canlı tv izle sektöründe türkçe klipler yayınlayan tek tv kanalıdır.

0 yorum:

Number one tv izle

number one tv izleNumber one tv izle en yeni türk şarkıların kliplerinin yayınlandığı türk televizyon kanalıdır. Dünyada en hit's şarkıları ekranlarına taşıyan numberone tv sayesinde dans kaçınılmaz bir hareket olacaktır. numberone tv izleyerek sizlerde keyifli dakikalar geçireceksiniz.

0 yorum:

Kral tv

kral tvKral tv türkiyenin en eski klip yayınlayan ve ayrıca sanatçılara ödül dağıtan bir tv kanalıdır. Kral tv canlı yayınını siz kullanıcılarımız için sitemizde yerini almış buluyor. Kral tv şimdi izleyebilir ve en yeni kliplere ulaşabilirsiniz. Canlı tv alanında kendini kanıtlamış ve yıllardır popülerliği düşmemiş klip tv olan kral tv iyi seyirler diler.

0 yorum:

Trt Müzik

trt muzikTrt müzik kanalı genellikle eski türk şarkılarının yayınlandığı sizleri hem duygulandıracak kimi zaman heyecanlanacak ve eğlendirecek bir hava yaratan trt müzik tv ile çok keyifli dakikalar geçireceğinize eminiz. Tv izle sektöründe müzik kanalı olarak öncülük yapmaktadır.

0 yorum:

Xnhd tv

xnhd tvXnhd tv şuan beta yayını yapmaktadır ve ne tür yayın yapacağı tam olarak bilinmemesine rağmen şimdilik eski türk filmlerini hd olarak yayınlıyorlar. Xnhd canlı tv yayınını biz yinede değerli ziyaretçilerimiz için koymayı uygun gördük iyi seyirler dileriz.

0 yorum:

Planet pembe

planet pembePlanet pembe türk televizyonu genellikle dünyadaki yabancı dizileri türkçe düblaj olarak türk seyircilerine sunmaktadır. Planet pembe canlı izleyerek şuan sitemizden hiç sorunsuz keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Muhteşem dizileriyle ünlü tv izle sektörünün öncülerinden planet pembe tv beğeneceğinizden eminiz.

0 yorum:

Planet türk

planet turkPlanet türk filmlerini izleyebileceğiniz türk ulusal tv kanalı planet türk tamamen eski yeşilçam filmlerini yayınlayan ve sadece eski türk filmlerine yer veren bir televizyon kanalıdır. Canlı tv izle platformumuzda eski filmlere meraklıysanız mutlaka bu tv izlemelisiniz.

0 yorum:

Planet mutfak

planet mutfakPlanet mutfak tv sadece hanımlar için yemek tariflerinin bulunduğu ve sürekli yemek programlarının yapıldığı bir türk televizyonudur. Planet mutfak tariflerini bulabileceğiniz en güzel türk mutfağının yemeklerini canlı olarak izleyebileceğiniz canlı tv izle platformumuzda yayına aldığımız planet mutfak tv siz değerli kullanıcılarımıza sunuyoruz iyi seyirler.

0 yorum:

Brt1 tv

brt1 tvBrt1 tv genellikle Türkiye'nin eski tarihiyle ilgili belgesellerin yayınlandığı çok güzel bir ulusal tv kanalımızdır. Brt1 tv canlı yayını siz belgesel severler için muhteşem bir tv izle kanalıdır.

0 yorum:

Nickelodeon tv

nickelodeon tvNickelodeon tv genellikle çocuklarımız için kurulan dünyaca ünlü çizgi film kanalıdır. Nickelodeon canlı yayını şuan aktif olarak seyretmeleri için çocuklarınıza açabilirsiniz. Nickelodeon tv dünya televizyonu sadece çizgi film yayını yapmaktatır. Tv izlemek için oluşturulmuş bu kanal çocuklarını çok eğlendirecek.

2 yorum:

Planet çocuk

planet cocukPlanet çocuk kanalı türk ulusal televizyonları arasında yerini koruyan, çocuklarınız için içinde muhteşem çizgi filmlerin yayınlandığı planet çocuk canlı yayın hizmetini siz değerli kullanıcılarımız için internet üzerinden tv izleyebilmeniz adına yayınlamaktayız. Canlı tv izle alanında çocuklarınız için bir eğlence kanalıdır.

0 yorum:

Cartoon Network

cartoon network tvCartoon network tv siz değerli aileler için çocuklarınızın seyredebilmesi adına cartoon network oyun programlarını izleyebilecekleri bir platformun canlı yayını sunmaktayız. Cartoon network izle ve çocuklarınıza eğlenceli keyifli dakikalar geçirebilir ve kendi işlerinize rahatça bakabilirsiniz. Cartoon network oyunlar en çok olduğu bir canlı tv izle kanalıdır iyi seyirler.

0 yorum:

Çizgi film tv

cizgi film tvÇizgi film tv siz değerli üyelerimiz ücretsiz olarak çizgi film tv izleyebilirsiniz. Sitemiz üzerinden oluşturmuş olduğumuz canlı yayın platformu olarak sizlere çizgi film tv türk ulusal kanalını sunmaktayız iyi seyirler.

0 yorum:

Minika çocuk

minika cocukMinika çocuk tv türk televizyonlarının çocuklar için çeşitli oyun programlarının bulunduğu bir tv kanalıdır. Minika çocuk tv sayesinde sizlerde çocuklarınızın eğlenebilmesi adına onlara güzel eğlenceli programları izletebilirsiniz. Tv izle alanında en iyi canlı tv izle sitesi olan web sitemizde webcanlitv.net olarak sizlere her zaman en kaliteli canlı yayınları sunmaktayız iyi seyirler.

0 yorum:

Minika go

minika goMinika go türk ulusal televizyonları arasına yeni katılmış tamamen çocuklar için oluşturulmuş bir televizyon kanalı olmasına rağmen çocuklarınız için minika canlı yayın hizmetini siz değerli üyelerimize sunmaktayız. Şimdi hemen sizlerde minika go tv izleyerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

0 yorum:

Tv4 Karamel tv

tv izleTv4 yani karamel tv türk televizyon dünyasına yeni girmiş bir tv kanalıdır. Tv4 izle genellikle çocuklar için çizgi film ve çocuk programları yayınlamaktadır. Tv4 izle siz aileler için çocuklarınız vazgeçilmez tv kanalı olacaktır.

0 yorum:

Yumurcak tv

yumurcak tvYumurcak tv tamamen çocuklar için açılmış bir televizyon kanalıdır. Yumurcak tv canlı izlemek için oluşturmuş olduğumuz bu bölümde çocuklarınız için en güzel çizgi filmleri bulabilirsiniz. Yumurcak tv izleyerek çocuklarınız eğlenceli vakitler geçirebilirler.

0 yorum:

Trt Çocuk tv

trt cocuk tvTrt çocuk tv, Türkiye tv kanalları arasında yerini almış çocuklar için özel çizgi film yayınlayan televizyon kanalıdır. Trt çocuk canlı yayını siz çocuklarınız için sitemizde naklen yayınlamaktayız. Trt çocuk oyunlarını trt çocuk tv sayesinde kesintisiz izleyebilirsiniz iyi seyirler.

0 yorum:

Tjk tv

tjk tvTjk tv Türkiye'nin hipodrom at yarışlarını naklen yayınlamak için kurulmuş bir televizyon kanalıdır. Tjk tv canlı yayınını aktif olarak sitemiz üzerinden naklen izleyebilirsiniz. Tjk tv seyret ve at yarışı koşularının hepsini takip et. Canlı tv izle sitemiz sayesinde keyifli bir gün geçir.

0 yorum:

Bursaspor tv

bursaspor tvBursaspor tv, Türkiye'nin bursaspor futbol takımının özel televizyon kanalıdır. Bursaspor tv canlı yayınını izleyerek futbol takımınıza destek verebilirsiniz. Bursaspor tv de genellikle bursaspor ürünleri ve futbol maçlarının yayınları yapılır.

0 yorum:

Bjk tv

bjk tvBjk tv yani beşiktaş tv türk televizyon kanalları arasına beşiktaş futbol takımı sayesinde dahil olmuştur. Bjk tv izle  canlı yayını tamamen siz kullanıcılarımız için aktif edilmiştir. Bjk tv seyrederek kendi takımınızı destekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Fb tv

fb tvKısa adı fb tv açılımı fenerbahçe tv olan türk televizyon kanallarından, Fenerbahçe futbol takımını temsilen canlı yayın hayatına girmiş ve Türkiyenin en çok taraftarı olan fb tv izle siz fenerbahçeliler için sitemizde canlı olarak yayınlanmaktadır iyi seyirler.

0 yorum:

Gs tv

gs tvGs tv yani diğer adıyla galatasaray tv, Türkiye'nin süper lig futbol takımlarından yıllardır kendini kanıtlamış en iyi futbol takımları içinden olan gs tv izle sadece galatasaray maçlarını canlı yayınlamaktadır. Gs tv izleyerek sizde takımınızı destekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Sports tv

sports tvSports tv yeni kurulmuş bir televizyon kanalı olup adından da anlaşılacağı gibi sadece spor yayını yapmaktadır. Canlı tv izle alanında yerini yeni almış olan sport tv siz değerli kullanıcılarımız için oluşturmuş olduğumuz platformda yerini almıştır iyi seyirler.

0 yorum:

Ntv spor

ntv sporNtv spor tv kanalı Türkiye'nin sadece spor yayını yapan televizyon kanallarındandır. Ntv spor, Türkiye hariç dünya üzerindeki tüm spor alanlarındada hizmet vermektedir. Futbol, basketbol ve diğer tüm spor dallarını canlı ve kayıttan izleyebileceğiniz televizyon kanalının canlı yayınını izlemektesiniz.

0 yorum:

Halk tv

halk tvHalk tv yani canlı tv izlemek için şuan yayının play tuşuna basabilirsiniz. Halk tv Türkiye'nin sosyalist ideolojiye sahip bir televizyon kanalıdır. Genellikle ulusalcılar ve sosyalistlerin tartışma programları yaptığı tv izle programlarına sahiptir. Şimdi halk tv canlı yayınını izleyebilirsiniz.

0 yorum:

Bengütürk tv

benguturk-tvBengütürk tv Türkiye'nin milleyetçi görüşe sahip televizyon kanallarından biridir. Bengütürk tv genellikle turkoloji ve kadim türkler hakkında belgeselleriyle ünlüdür. Bengütürk tv tamamen milliyetçi ideolojiyle beslenmiş bir canlı tv izleme kanalıdır.

0 yorum:

Kanal b

kanal bKanal b tv genellikle begesel ve film yayını yapmak ile meşhurdur. Kanal b arşivine göz atabilmeniz adına siz değerli kullanıcılarımıza kanal b izle canlı yayınını kesintisiz sunuyoruz tv izle keyfini şuan sitemizde yaşayabilirsiniz.

0 yorum:

Kanal A

kanal aKanal a tv en yeni televizyon kanallarından. Canlı tv izleme sitemizde siz kullanıcılarımıza, Türkiye'nin tüm televizyon kanallarını listemek için çabalıyoruz. Şuan kanal a tv izlemektesiniz iyi seyirler.

0 yorum:

Ulusal kanal

ulusal kanalUlusal kanal canlı yayını şuan izlemektesiniz. Ulusal kanal Türkiye'nin ulusalcılarının en önemli televizyon kanalıdır. Ulusal kanal da dini içerikli programlarda yapılmakta olup programların baş konuğu Eren erdemdir. Ulusal kanal tv tarafsız habercilik yapmasıylada tanınan bir televizyon kanalıdır.

0 yorum:

Sokak tv

sokak tvSokak tv izle Türkiye'nin en yeni televizyon kanallarından biri olmakla birlikte genellik ile köpek eğitmenlerinin programlarını, siyaset ve haber ağırlıklı bir televizyon kanalıdır. Keyifli sabah programları da bulunan sokak tv izle kanalını şuan izlemektesiniz.

0 yorum:

Ülke tv

ulke tvÜlke tv canlı yayını tarih ve gizli ilimler ile ilgili genellikle programlar yapmaktadır en önemli programlarından biri sıradışı programıdır. Ülke tv arşiv programıda ayrıca ses getiren tv programlarından olmuştur. Tv izle sektöründe yeni yeni yerini alan kanalın gittikçe kitlesi genişlemektedir.

0 yorum:

Eczane haber

eczane haberEczane haber tv türkiyenin eczaneciler için oluşturulmuş televizyon kanalında, eczanecilerin sorunlarını halk için tıp sektöründeki ilerlemeleri veya geniş bilgilerin yer aldığı canlı tv izle kanalında eczane haber tv izleyebilirsiniz.

0 yorum:

Samanyolu haber

samanyolu-haberSamanyolu haber televizyon kanalı samanyolu tv kanalının sadece haber yayını yapan tv kanalıdır. Samanyolu tv severlerin en çok izledikleri diğer tv kanalı samanyolu haber tv izle kanalının şuan canlı yayını izlemektesiniz.

0 yorum:

A haber

ahaber-tvA haber tv çalık holding tarafından kurulmuş ve Türkiye'de kesintisiz hd yayın yapan televizyon kanalıdır. Canlı tv alanında kendini genellikle haber yayını yaparak gösteren tv kanalı türkiyenin televizyon dünyasına girmiş yeni tv kanallarındandır. A haber tv izleme kanalınının canlı yayınını şuan izlemektesiniz.

0 yorum:

İmc tv

imc canlı tv izleİmc tv yeni televizyon kanallarından biridir. İmc tv genellikle politikacıların konferanslarını, söyleşilerini takip eden veya bilim fuarlarını gezip yayın yapan ve haber ağırlıklı bir yayın yapan imc tv izle canlı yayınını şuan kesintisiz izleyebilirsiniz.

0 yorum:

EuroNews

euronews-turkceEuronews türkçe, Avrupa ağırlıklı yayın yapmakta olan çok dilli haber kanalı. Kanal, yayın hayatına 1 Ocak 1993 tarihinde Lyonmerkezli olarak başlamıştır. Haberler Avrupa perspektifinden dünya haberlerini yansıtmakta ve on dilde yayın yapmaktadır. Euronews türkçe, dünya çapında 151 ülkede 330 milyon haneye yayın yapmaktadır. Bu hanelerin 179 milyonu kablo, uydu vekarasal yayından kanalı takip eden Avrupalılar'dan oluşmaktadır. Bu rakam CNN International'ın 147 milyon, BBC World News'ın 88 milyon ve CNBC Europe'un 76 milyon Avrupalı'ya yayın yaptığı düşünülürse hatırı sayılır bir izleyici kitlesine tekabül etmektedir. Seyirci sayısı açısından Euronews, Avrupa kıtasının en yüksek seyirci oranına sahip haber kanalıdır.


0 yorum:

Tvnet

tvnetTvnet canlı ulusal televizyonu Türkiye'nin yeni sayılabilecek televizyon kanallarından biridir. Tvnet genellik ile bilimsel programlar, felsefe ve dini programlar yapmaktadır. Tartışma ve siyaset programlarına da sık sık rastlanmaktadır. Tv izle yayınını siz değerli kullanıcılarımız için hazırlamış bulunmaktayız.

0 yorum:

Tgrt Haber

tgrt-haberTgrt haber televizyon kanalı Türkiye'nin en eski yayın yapan ulusal televizyonlarındandır. Tgrt haber canlı yayını siz kullanıcılarımız için yayınlamaktayız. Canlı tv alanında en iyi canlı tv izle yayınlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için sürekli güncellemekteyiz.

0 yorum:

24 tv

24-tv24 tv Türkiye'nin televizyon kanalları arasına yeni katılmış bir tv izle kanalıdır. 24 tv izle canlı yayını siz değerli ziyaretçilerimiz için aktif olarak kesintisiz yayın yapmaktadır. 24 tv şuan izlemektesiniz eğer bir sorun olursa lütfen bizimle iletişim bölümünden irtibata geçiniz.

0 yorum:

Bugün tv

bugun-tvBugün tv Türkiye'nin ulusal tv kanallarından olup genellik ile siyaset haberleri ve politikacıların tartışma programı olarak yayın yapmaktadır. Canlı tv izle alanında bugün tv izle programlarını seyretmeniz adına websitemiz webcanlitv.net üzerinden bugün tv'nin canlı yayınını sunmaktayız.

0 yorum:

Skytürk 360 tv

skyturk360-tvSkytürk360 tv eskiden çok popüler bir televizyon kanalıyken günümüzde popülerliğini tamamen yitirmesine rağmen sanırım hala izleyeni vardır :) . Skytürk360 tv siz kullanıcılarımız için canlı yayını aktif hale getirdik iyi seyirler.

0 yorum:

Cnbce tv

cnbce-tvCnbc-e tv genellikle yabancı kaliteli filmlerin altyazı olarak yayınlandığı tv izle sektöründe Türkiye'nin en kaliteli film ve dizi izleme televizyonudur. Cnbce tv izle sayesinde gününüz keyif ile geçebilir. Canlı tv sektörünün öncüleri olarak siz kullanıcılarımıza bu tv canlı yayını sunmaktan onur duyarız.

0 yorum:

Trt Haber

trt-haber-tvTrthaber tv Türkiye'nin devlet televizyonu olarak resmi yayın yapmaktadır. Adından da anlaşılacağı gibi trthaber tv izle gün boyunca sadece gündem haberleri ve politika haberleri canlı yayını yapmaktadır.

0 yorum:

Canlı Tv izle, canlı yayın izle, kanal d izle